Over MeaSure

Passie voor ondernemen

Een ondernemer wil vooral ondernemen. Of nog beter: met plezier ondernemen. De focus ligt dus op jouw passie voor ondernemen en het vizier is gericht op de toekomst. Het is prettig als je dan met enige regelmaat kunt sparren met een professional die je ook nog eens een deel van het werk uit handen neemt. Zodat jij je kunt focussen op de onderneming en altijd kunt overleggen over de te volgen koers.

Bij MeaSure doe je met succes een beroep op iemand die weet om te gaan met zowel cijfers als mensen. Iemand die zowel strategisch als praktisch ingesteld is. Iemand die haar hand niet omdraait voor een stevig gesprek of een grondige analyse. Iemand die als rechterhand én klankbord van ondernemer of managementteam kan fungeren. Iemand die begrijpt dat een ondernemer wil groeien, maar op de rem gaat staan als het resultaat tegenvalt. Tja, waar vind je zo’n multitasker? Nou, bij MeaSure dus!

Testimonials

Zo denken klanten over MeaSure

Mea is een ondernemende adviseur. Ze heeft een sterke analyse en is altijd oplossingsgericht!

Familie Schipper

Aheco African food & cosmetics

Mea is zeer betrokken bij het gehele bedrijf. Het geeft vertrouwen dat ze wekelijks meedenkt over verschillende (financiële) processen. Mea is kundig, betrouwbaar en een prettig persoon om mee samen te werken.

Patricia Smeets

Hof van Salland

Over Mea

We hebben het niet bij iedereen nagevraagd, maar vermoedelijk keek geen enkele zakelijke relatie van Mea Schutte raar op toen ze aankondigde voor het ondernemerschap te kiezen. In haar rol als accountant heeft ze namelijk gezien met hoeveel passie ondernemers dagelijks in de weer zijn. Daar moet je dan toch wel iets van mee krijgen…

Yin en Yang. Twee tegengestelde krachten die uiteindelijk samensmelten tot een harmonieus geheel. Het is de balans die Mea Schutte voortdurend voor ogen heeft. Zowel bewust als onbewust. Als ras-Sallandse kent ze het gevoel van ‘beide beentjes op de grond’ als geen ander. Maar ze weet ook dat er meer in het leven is dan nuchterheid en gezond boerenverstand.

Ook in haar werk voor ondernemers is ze altijd op zoek naar de balans. Met de cijfers als uitgangspunt, maar nooit als een voldongen feit. Het is voor haar vooral een middel om het verhaal van de onderneming (beter) in beeld te krijgen. Hoe ze te werk gaat? Resultaatgericht, maar wel met gevoel voor de menselijke maat. Dat is de yin en yang van MeaSure!

Over Henry

Of je nou aan familie, vrienden of zakelijke relaties vraagt om Henry Wilms te beschrijven, we weten zeker dat je van iedereen onafhankelijk hetzelfde antwoord krijgt: zorgzaam én ontzettend behulpzaam. Tel daar nog eens zijn liefde voor cijfertjes bij bovenop en je krijgt de perfecte financieel controller. In die rol werkt Henry als zelfstandige samen met MeaSure.

De samenwerking tussen Mea en Henry komt niet helemaal uit de lucht vallen. De twee waren jaren geleden namelijk collega’s in de accountancy. Ze gingen vervolgens allebei hun eigen weg, maar verloren elkaar nooit uit het oog. Onder de vlag van MeaSure vullen ze elkaar nu perfect aan.

Henry vindt het heerlijk om een ondernemer zoveel mogelijk werk uit handen te kunnen nemen. “Dat doe ik wel”, zegt hij vaak. Hij vindt namelijk dat een ondernemer zich lekker moet kunnen richten op zaken waar hij of zij blij van wordt. Hij regelt met heel veel passie en plezier de rest.

Benieuwd wat MeaSure voor jou kan betekenen?
Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Privacy & Cookies Policy