Voor de blik van buiten naar binnen

Ambitie

Hoe kun je zien of een sporter het in zich heeft om het allerhoogste niveau te bereiken? Dat begint natuurlijk met een bovengemiddeld talent, maar de top haal je alleen als je de echte wil hebt om te winnen. Als je dat vertaalt naar het ondernemerschap, dan moet je dus beschikken over een gezonde portie ambitie. MeaSure werkt graag met gedreven ondernemers om het bedrijf samen naar een hoger plan te tillen.

Analyse

Als ondernemer denk je jouw bedrijf van haver tot gort te kennen. Je kent alle medewerkers, misschien weet je zelfs nog bepaalde machines te bedienen en je bent continu aan het broeden hoe het anders en beter kan. Het zijn allemaal signalen dat je op de goede weg bent, maar het vertoont ook tekenen van bedrijfsblindheid. Je bent zo vergroeid met het bedrijf dat je niet met een zuivere blik naar je onderneming kunt kijken. Met Mea Schutte haal je die blik van buiten naar binnen. Compleet met deskundige observaties en krachtige analyses.

Strategie

In de analyse legt MeaSure professioneel en zonder aarzelen de vinger op de zere plek. Dat is misschien even pijnlijk, maar een noodzakelijke stap als je vooruit wilt in de vaart der volkeren. Een goede analyse vormt namelijk het fundament voor het bepalen van de strategie. Welke koers gaat de onderneming varen? Streven we naar snelle of gestage groei? Willen we groeien door innovatie in de markt of door een overname? En welke rol gaat de huisbank spelen? Allemaal vragen die in het strategiedocument aan de orde komen. MeaSure staat je met raad en daad terzijde en weet je tot in de diepste vezels van het ondernemerschap te raken. Met één doel: jouw bedrijf klaar te stomen voor de volgende fase in de ontwikkeling.

Realisatie

In het rijtje ‘dromen, denken, durven’ ontbreekt nog één schakel: DOEN! Het is de mooiste fase. De kroon op het werk. Na een gedegen voorbereiding is het tijd om de plannen ten uitvoer te brengen. Maar wel op een manier die net zo in balans is als een weegschaal. MeaSure helpt je graag om die balans te vinden én te houden. Het is geweldig om energie te krijgen van nieuwe ontwikkelingen, maar het is ook belangrijk dat je elke dag fluitend naar het werk blijft gaan. Want dat – zo herinneren we ons heel goed – is de hoofdreden waarom jij ooit hebt gekozen voor het ondernemerschap.

Benieuwd wat MeaSure voor jou kan betekenen?
Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Privacy & Cookies Policy