Voor de loepzuivere blik op jouw organisatie

Administratie

De administratie is het fundament voor betrouwbare informatie. Toch is het voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Bij MeaSure richten we administratie zo in dat het zo min mogelijk moeite en tijd kost, maar wel betrouwbare informatie oplevert en ook nog eens voldoet aan de regelgeving.

Managementinformatie

Hoe kun je op de plaats van bestemming komen zonder navigatie? Hoe kun je varen zonder vaarbrevet? Ook een onderneming zonder managementinformatie is stuurloos. Goede managementinformatie geeft houvast en sturing. Je weet of je de gestelde doelen haalt en of het eventueel nodig is om bij te sturen.  En als dat laatste het geval is, doe je dat dan beetje bij beetje of juist rigoureus?

Jaarrekening

In de loop van het jaar zitten we tot onze oren in de cijfers en administratie om de juiste managementinformatie te verstrekken. De jaarrekening is daarvan het slotstuk. Geen ingewikkelde vragen, geen op te vragen stukken; gewoon de formele afsluiting van het boekjaar. Ingewikkeld? Nee hoor! MeaSure houdt het eenvoudig, uiteraard wordt voldaan aan alle regelgeving en we doen het tijdig!

Fiscale aangiften

Geen enkele ondernemer houdt van fiscale verrassingen. Ons uitgangspunt is dan ook: tijdig voldoen aan de aangifteplicht, goed inzicht hebben in de regelgeving en waar nodig in vooroverleg met de fiscus. Dus, het opstellen van de aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting kun je met een goed gevoel overlaten aan MeaSure.

Personeelszaken

Als het aankomt op personele aangelegenheden heb je als ondernemer soms het idee dat je er alleen voor staat. Wat is het dan prettig als je kunt overleggen met een adviseur. Bij voorkeur iemand die met één been in de organisatie staat en toch even afstand kan nemen van de omstandigheden. Samen creëer je een zuivere blik waardoor je alle kanten van de situatie kunt belichten. MeaSure heeft veel ervaring met motivatie-, exit- en sollicitatiegesprekken. Met als doel een organisatie neer te zetten die op rolletjes loopt. Met personeelsleden die goed bij de onderneming passen en hun vak vol passie uitvoeren.

Juridische check

Het is één van de meest onderschatte onderdelen van het ondernemerschap, maar wel ongelooflijk belangrijk. Je moet het juridisch gewoon goed op orde hebben. Vaak zie je dat veel aandacht is besteed aan de structuur van de onderneming, maar dat het niet juist is vastgelegd in overeenkomsten. Dat is niet alleen jammer; het kan ook grote financiële consequenties hebben voor de bestuurders. Met de juridische check van MeaSure dicht je de juridische gaten en voorkom je bestuurdersaansprakelijkheid.

Financieringsadvies

Voor het begeleiden van een financieringsaanvraag beoordelen we eerst de haalbaarheid en de randvoorwaarden. Met deze uitgangspunten kunnen we door middel van prognoses berekenen wat de financiële consequenties zijn. Als alle lichten op groen staan, gaan we op zoek naar een financier. Wordt het de huisbank of een vermogende particuliere investeerder? We kijken naar looptijd, kosten en haalbaarheid en zetten al onze expertise en ons netwerk in om het beste resultaat uit het vuur te slepen.

Benieuwd wat MeaSure voor jou kan betekenen?
Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Privacy & Cookies Policy